Bouwen naar uw idee!

Seriematig werk? Niets voor ons. Wij houden van unieke projecten, waarin wij onze creativiteit goed kwijt kunnen en waarvoor wij ons hoofd moeten gebruiken. Om u de beste kwaliteit te leveren, werken wij met een vast team, een tekenbureau en een constructeur. Onze slogan is niet voor niets: 'Bouwen naar úw idee!'

Benieuwd naar hoe wij ons werk aanpakken? Lees meer over onze werkwijze.

Dé ervaren specialist in dakopbouw

85% van onze projecten is een dakopbouw. Wij kunnen onszelf dus met recht een echte specialist noemen. Hierin zijn wij continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden en interessante ontwerpen. Zo zijn wij één van de eersten die stalen trappen gebruikten bij een dakopbouw. En hebben wij een innovatieve manier gevonden om ronde trapgaten te creëren in beton.

 

Hecht team met korte lijnen

Vertrouwt u ons uw woning toe, dan wilt u makkelijk kunnen schakelen. Want misschien ziet u dat ene detail toch liever nét even iets anders dan wij. Geen probleem. Omdat wij een klein en hecht team zijn, is het contact laagdrempelig. Wij staan altijd open voor goede ideeën - bouwen naar úw idee! Is uw specifieke idee niet haalbaar? Ook daar zijn wij eerlijk in.

Team Meijer

Meijer Bouwbedrijf bestaat uit de volgende mensen:

  • Marnix Meijer (eigenaar) is naast naamgever van het bedrijf ook op-en-top vakman. Hij is de man die met de klanten de offertes bespreekt en de werkzaamheden coördineert.

Marnix is te bereiken onder nummer 06 18014418 | marnix@meijer-bouwbedrijf.nl

  • Johan Quist (project voorbereider en calculator) is de man die jouw product tot in de puntjes uitwerkt, met een mooie prijs voor topkwaliteit. Ook verliest hij jouw wensen niet uit het oog.

Johan is te bereiken onder nummer 0184 711218 (kantoor) | johan@meijer-bouwbedrijf.nl

  • Janny van Eijk (administratie) is op administratief gebied de stuwende kracht achter de onderneming. Oftewel voor klant en bedrijf het spreekwoordelijke cement tussen de voegen.

Janny is te bereiken onder nummer 0184 711218 (kantoor) | janny@meijer-bouwbedrijf.nl

Wij zijn Woningborg gecertificeerd!

Als opdrachtgever moet u kunnen vertrouwen op uw aannemer. Het gaat immers om úw woning. Daarom zijn wij aangesloten bij Woningborg en voeren wij desgewenst uw opdracht uit onder Woningborg garantie (via een Woningborg certificaat). Door deze garantie bent u ervan verzekerd dat uw opdracht in alle gevallen zal worden afgerond, of dat u schadeloos wordt gesteld wanneer dit niet mogelijk blijkt. Daarnaast bent u hierdoor zeker van herstel van eventuele gebreken na afronding van uw project. Zo heeft u naast onze kwaliteit, ook volledige zekerheid. Klik op het Woningborg logo voor meer informatie.

Logo Woningborg