Prefab dakopbouw van Meijer Bouwbedrijf

Dakopbouw laten plaatsen

Dakopbouw - Meijer Bouwbedrijf

Een dakopbouw laten plaatsen is een ideale manier om meer vierkante meters te creëren, zonder een stuk van uw tuin op te offeren. Of het nu gaat om een extra etage als hobbyruimte, slaapkamer, of een plek om spullen op te bergen: wij realiseren graag úw ideale dakopbouw.

Wij zijn een échte dakopbouw specialist en we leveren altijd persoonlijk maatwerk. Kwaliteit staat hierbij voorop. Van een opbouw voor een plat dak, prefab dakopbouw tot een balkonruimte die we bij uw woning trekken. Wij leveren een extra verdieping waar u van op aan kunt. 

Vraag hier uw offerte aan

Prefab dakopbouw: binnen 1 dag wind- en waterdicht geplaatst

Wij fabriceren de dakopbouw vooraf in onze werkplaats: prefab. Een groot voordeel van het laten plaatsen van een prefab dakopbouw, is dat de overlast minimaal is. Binnen 1 dag is de dakopbouw wind- en waterdicht, en meestal zijn wij na een week al klaar met het buitengedeelte. Daarna rekenen wij nog zo’n 2 weken voor de afwerking aan de binnenkant. Voor meer informatie en impressies van eerdere projecten, kijk naar de mogelijkheden voor een prefab dakopbouw.

Let wel: ieder project is uniek, en dit is slechts een schatting. Wij verzorgen uw nieuwe dakopbouw zowel voor een schuin als een plat dak. Kwaliteit staat altijd voorop, dus het kan altijd zijn dat een project wat uitloop heeft. Uiteraard moet u voor de totale projectduur ook rekening houden met het voortraject. Bekijk onze stappenplan voor uw nieuwe prefab dakopbouw.

Prefab dakopbouw in uitvoering
wat kost een dakopbouw?

Dakopbouw van Meijer Bouwbedrijf - Uw persoonlijke wensen voor uw dakopbouw

Wij nemen altijd de tijd en aandacht voor úw ideeën en wensen voor een dakopbouw. Houten of stalen trappen, met een vierkant trapgat óf zelfs met een rond trapgat. Wij willen altijd bouwen naar úw idee en zolang het mogelijk verantwoord is. Heeft u de voorkeur voor bekleding met hout? Of houdt u het wat strakker, met gebruik van staalplaat of een kunststofbekleding zoals Trespa? Nagenoeg elk materiaal kunnen wij leveren. Ook casco levering (bijvoorbeeld zonder binnenafwerking) is een mogelijkheid. Bel ons en bespreek úw idee voor een dakopbouw met ons, wij denken graag met u mee.

Wat kost een dakopbouw?

De precieze kosten voor een dakopbouw zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Gemiddeld rekenen wij voor een dakopbouw tussen de 2000€ en 2500€ per vierkante meter. Bij kleinere projecten ligt de prijs per vierkante vaak hoger. Voor gedetailleerde informatie over onze prijsstelling kunt u hier terecht. 


De voordelen van een dakopbouw van Meijer:

  • Uw vergunning direct door ons geregeld
  • Klein en nuchter team: korte lijnen
  • Wij werken vanuit úw idee
  • Uitstekende bouwkwaliteit
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding

Voordelen van prefab dakopbouw

Een dakopbouw wordt meestal prefab gebouwd als houtskeletbouw, vooraf in onze werkplaats. Dit heeft de volgende voordelen:

 • Exact op maat. Tot op de millimeter.
 • Binnen één dag wind- en waterdicht geplaatst.
 • Weinig overlast.

Laat u een dakopbouw door ons plaatsen, dan krijgt u degelijke kwaliteit. Want niets gaat in ons werk ten koste van het bouwresultaat: dat moet áltijd goed zijn. Benieuwd naar alle voordelen en onze werkwijze? Lees hier meer.

Geen verrassingen bij uw prefab dakopbouw achteraf

Gedurende het project geven wij u eerlijk, nuchter advies en wij houden u steeds op de hoogte van de voortgang van uw dakopbouw. Heeft u andere gedachten dan wij? Dat kan gebeuren. Wij overleggen altijd samen over de extra kosten van een dakopbouw. Onverwachte meerkosten komt u bij ons dus niet op de factuur tegen. Vanzelfsprekend, vinden wij.

Idee voor een dakopbouw? Bel ons!

Heeft u het plan voor uw nieuwe dakopbouw al klaarliggen? Bel ons, wij denken graag mee over hoe we dit kunnen realiseren. Lees ook meer over een dakopbouw op een schuin dak of een dakopbouw op uw garage.

 

Dakopbouw per regio

Meijer Bouwbedrijf realiseert prefab dakopbouw in de regio's Amsterdam, Dordrecht en Utrecht.

Dakopbouw Nederland

Wat kost een dakopbouw precies?

Doe inspiratie op voor uw prefab dakopbouw: Bekijk onze eerdere projecten!

Heeft u interesse in een dakopbouw?

Doe direct een vrijblijvende offerte-aanvraag of bel ons op 0184 711 218.
Wij gaan dan kijken of het mogelijk is om uw project prefab te realiseren. Onze vakmensen helpen u graag!