Wilt u extra ruimte in uw slaapkamer, badkamer, kantoor of andere kamer in uw huis zonder grondoppervlakte te gebruiken? Dan is een dakopbouw de oplossingen. Meijer Bouwbedrijf is specialist in prefab dakopbouw in Amstelveen en omgeving. Naast dat wij een bouwbedrijf zijn dat uw dakopbouw plaatst, kunnen wij ook uw vergunning regelen.

dakopbouw kosten Meijer Bouwbedrijf

De voordelen van een dakopbouw in Amstelveen

Een dakopbouw zorgt niet alleen voor extra ruimte, maar komt met verschillende voordelen.

  • Een dakopbouw in Amstelveen verhoogt (aanzienlijk) de waarde van uw woning.
  • Een opbouw kan het uiterlijk van een gebouw verbeteren door architectonische elementen toe te voegen. Denk hierbij aan de ramen die gebruikt worden of zelfs een balkon.
  • Ook haalt u functionele voordelen uit een opbouw. Als u bijvoorbeeld niet voldoende slaapkamers heeft, wanneer er behoefte is aan een werkruimte of wanneer u een extra badkamer wilt. Ook kunnen wij een appartement boven op uw woning plaatsen.
  • Uitbreiding zonder grondoppervlak te gebruiken.

Lees meer over een prefab dakopbouw

Uw dakopbouw, verschillende mogelijkheden

Wij hebben een breed assortiment waaruit u kunt kiezen voor uw dakopbouw. Zo doen wij aan een platte opbouw, een dakopbouw met een puntdak en dakopbouw waarbij de bovenkant plat is, maar de voor- en achterkant schuin lopen. Let op, wij plaatsen geen nokverhogingen.

Deze opbouwen kunnen wij vervolgens luxe afwerken. Met bijvoorbeeld hout, zoals Douglas en Western Red Cedar. Maar ook met traditioneel metselwerk, kunststof-, staal- of zinkplaten en met steenstrips. Ook kunnen we afwerken met Siberisch Lariks, leije, of stucwerk.

De kosten van een dakopbouw in Amstelveen 

Nu wilt u natuurlijk ook weten wat u kwijt bent voor uw dakopbouw in Amstelveen. Dit hangt af van een aantal factoren. Namelijk het soort dakopbouw dat wij plaatsen, maar ook het materiaal en de grootte van uw dakopbouw in Amstelveen.

  • Wat betreft afwerking van de buitenkant is traditioneel metselwerk het duurst en kosten kunststofplaten het voordeligst.
  • De kosten hangen af van verschillende factoren. Gemiddeld liggen de kosten van een prefab dakopbouw tussen de 2000 en 3000 euro per vierkante meter.

Neemt u bij ons uw dakopbouw af. Dan is de prijs is inclusief de constructietekening, het aanvragen van de vergunning (mits u hier gebruik van maakt) en het afwerken van de binnenkant. Denk daarbij aan het stucwerk, aanleggen van elektriciteit en het plaatsen van HR++/+++ glas. Meer weten over de kosten of benieuwd wat de precieze kosten zijn van een prefab dakopbouw in Amstelveen? Vraag een offerte aan!


Benieuwd naar de kosten van een platte dakopbouw? Lees meer

Geniet van de voordelen van Meijer Bouwbedrijf

Bij Meijer Bouwbedrijf profiteert u van verschillende voordelen. Ons team is klein en nuchter, wat resulteert in korte communicatielijnen en een persoonlijke benadering. Wij luisteren naar úw ideeën en wensen en vertalen deze naar een op maat gemaakt ontwerp voor uw dakopbouw in Amstelveen. Ook kunnen wij het vergunningsproces uit handen nemen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over bureaucratische rompslomp.  Daarbij garanderen wij een uitstekende bouwkwaliteit, zodat u kunt genieten van een duurzame en goed geconstrueerde dakopbouw. Dit alles bieden wij aan tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Kortom, met Meijer kiest u voor vakmanschap, betrouwbaarheid en een soepele ervaring bij het realiseren van uw dakopbouw in Amstelveen.

Uw dakopbouw in Amstelveen

Woont u in Amstelveen en omstreken en wilt u een dakopbouw op uw woning? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten. Leg uw ideeën vrijblijvend aan ons via een belletje 0184 711 218 of vul het offerteformulier in op de site of stuur ons een mail op kantoor@meijer-bouwbedrijf.nl en wij gaan aan de slag met uw dakopbouw in Amstelveen.

Doe direct inspiratie op: bekijk onze eerdere projecten!

Heeft u interesse in een aanbouw of dakopbouw?

Doe direct een vrijblijvende offerte-aanvraag of bel ons op 0184 711 218.
Onze vakmensen helpen u graag!