Nieuwbouw volgens úw wensen

U bent toe aan de volgende stap. Een nieuwe, vrijstaande plek, met veel bewegingsvrijheid en een ruime tuin. Dan wilt u zeker weten dat u met een betrouwbare partner in zee gaat, die een goede bouwkwaliteit levert. Dat doet Meijer Bouwbedrijf: wij voeren graag uw nieuwbouwwensen uit. Daarbij is nagenoeg alles mogelijk, prefab uitgevoerd of als traditionele bouw. Wij werken met u samen van de bouwtekening tot aan het constructierapport tot en met de oplevering. Zelfs de bouwvergunning vragen wij aan als u dat wilt. Daarbij is ons doel om uw woning zoveel mogelijk te realiseren zoals ú dit voor zich ziet.

Van ontwerp…

Een nieuwbouwwoning opleveren waar u écht achter staat. Waar u zich 100% thuisvoelt. Daar worden wij enthousiast van! Van een woning in authentieke boerderijstijl met rieten kap, tot een moderne loft met stalen constructies en glaspuien. Wij spreken het ontwerp van uw woning voorafgaand aan de bouw nog eens uitgebreid met u door.

…tot oplevering

Wij voeren onze projecten altijd uit in uitstekende bouwkwaliteit, volgens de nieuwste bouwnormen en -eisen. Op het moment dat wij een woning opleveren, is alles tot in detail uitgedacht en uitgevoerd. Tot de stopcontacten aan toe (uiteraard in overleg). Ook zaken als isolatie hebben onze volle aandacht. Onze projectmanager Marnix zoekt regelmatig contact, zodat u altijd weet hoever wij zijn en waar u aan toe bent met de planning. Is uw woning klaar? Gefeliciteerd, en heel veel woonplezier!

 

Nieuwbouw waarbij ú bepaalt

U als opdrachtgever bepaalt hoe het ontwerp van uw woning eruit komt te zien. Maar wél altijd in overleg. Dit houdt in dat wij bij elk nieuwbouwproject een actieve, adviserende rol op ons nemen: wij temperen uw verwachtingen waar nodig, en adviseren u wanneer er keuzes te maken zijn. Alles in de juiste balans. Zitten wij op één lijn? Bel ons, wij leggen u graag verder uit wat u van ons kunt verwachten.

Nieuwbouwwoning laten bouwen bij Meijer: de voordelen

  • Klein en nuchter team met korte lijnen
  • Wij bouwen naar úw idee
  • Uitstekende bouwkwaliteit
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding

Geen verrassingen achteraf

Tijdens het hele project geven we u eerlijk, nuchter advies en we houden je steeds op de hoogte van de voortgang. Heeft u voor de realisatie andere ideeën dan wij? Kan gebeuren. We overleggen altijd samen over de extra kosten. Onverwachte meerkosten komt u bij ons dus niet op de factuur tegen. Vanzelfsprekend, vinden wij.

Heeft u een idee voor een nieuwbouwwoning? Bel ons!

Heeft u het plan voor uw nieuwe woning al klaarliggen? Bel ons, wij denken graag mee over hoe wij dit kunnen realiseren.

Doe direct inspiratie op: bekijk onze eerdere projecten!

Heeft u interesse in nieuwbouw?

Doe direct een vrijblijvende aanvraag of neem bel ons op 0184 711 218.
Wij helpen u graag!