Aanbouw laten plaatsen

Heeft u een idee voor een aanbouw voor uw begane grond? Bijvoorbeeld een met licht overgoten serre als eetkamer of zitkamer, met vrij uitzicht op de tuin? Een plek om rustig een fijn boek te lezen aan het eind van een drukke werkdag? 
Met een aanbouw creëert u eenvoudig meer leefoppervlak, een extra ruimte om u even af te zonderen. Onze vakspecialisten realiseren graag een degelijke en stijlvolle aanbouw, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Zoekt u een partij die écht vanuit uw wensen denkt? Laat uw aanbouw door ons plaatsen!

Prefab aanbouw: binnen 1 dag wind- en waterdicht geplaatst

Meestal werken wij met een prefab aanbouw, vooraf gebouwd in onze werkplaats. Laat u deze door ons plaatsen, dan zorgen wij altijd voor zo min mogelijk overlast. Binnen 1 dag is de aanbouw wind- en waterdicht.

Van prefab aanbouw tot klassiek

Naast de prefab werkwijze kunnen wij ook uit de voeten met een klassieke aanpak, bijvoorbeeld met gemetselde muren. Ook zien wij tegenwoordig steeds meer gebruik van staalconstructies met veel glas, die voor een prachtig lichtdoorlatend effect zorgen. Voor de bekleding van de aanbouw is daarnaast nagenoeg alles mogelijk, zoals houten latten, trespa platen of stucwerk.
Voor al onze projecten geldt: wij leveren het werk zoals u dat wilt. Van idee tot uitvoering. Van bouwtekening tot constructierapport. Bel ons en bespreek uw idee voor een aanbouw met ons. Wij gaan graag voor u aan het werk!

Aanbouw laten plaatsen bij Meijer: de voordelen

  • Klein en nuchter team: makkelijk communiceren
  • Wij bouwen naar úw idee
  • Uitstekende bouwkwaliteit
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding

Geen verrassingen achteraf

Tijdens het hele project geven wij u eerlijk, nuchter advies en wij houden u steeds op de hoogte van de voortgang. Heeft u voor de realisatie bepaalde details toch nèt iets anders in gedachte dan wij? Kan gebeuren. Wij overleggen altijd samen over de extra kosten. Onverwachte meerkosten komt u bij ons dus niet op de factuur tegen. Vanzelfsprekend, vinden wij.

Idee voor een aanbouw? Bel ons!

Heeft u het plan voor uw nieuwe aanbouw al klaarliggen? Bel ons, wij denken graag mee over hoe we dit kunnen realiseren.

Aanbouw per regio

Meijer Bouwbedrijf realiseert aanbouw in de regio's Amsterdam, Dordrecht en Utrecht.

Doe direct inspiratie op: bekijk onze eerdere projecten!

Heeft u interesse in een aanbouw?

Doe direct een vrijblijvende aanvraag of neem bel ons op 0184 711 218.
Wij helpen u graag!