Uw wensen én kwaliteit staan voorop

Uw woning is uw leefruimte, en die laat u niet zomaar door iemand verbouwen. Uw project op een prettige en verantwoordelijke manier opleveren is daarom onze prioriteit. Bij ons is elk project uniek. Wat ontwerp betreft zijn er dus geen standaarden. Maar als het om bouwkwaliteit gaat, zijn wij uiterst gevoelig. Bouwtechnisch gezien laten we niets aan het toeval over. Daarom én om u steeds goed op de hoogte te houden, werken wij volgens een vaste werkwijze.

Zo gaan we te werk

 1. U belt ons voor een vrijblijvend gesprek over uw bouwplannen.
 2. Zitten we samen op één lijn? Dan spreken we af op locatie om de ideeën en de werkzaamheden te bespreken. 
 3. Wij geven u (bouwtechnisch) advies en brengen met 2-3 weken de offerte uit.
 4. Wij bellen u meestal nog een keer voor een (vrijblijvend) informatief gesprek.
 5. Gaat u akkoord met de werkzaamheden? Dan stellen wij de opdracht vast en versturen wij de opdrachtbevestiging. 
 6. Wij gaan aan de slag met de bouwtekeningen en als u hiervoor kiest, vragen wij de omgevingsvergunning(en) voor u aan.
    
Houd rekening met zo’n 3 maanden doorlooptijd voor alle vergunningen.
 7. Tijdens de werkvoorbereiding, zo’n 8-10 weken voor de start van de bouw, nemen wij het geheel nog eens met u door.
 8. Wij komen bij u langs en meten alles nog een keer precies in, inclusief stopcontacten, verwarming en andere aansluitingen.
 9. Wij werken de tekening uit.
10. Wij maken onze werkplanning.
11. Wij gaan aan de slag! Gedurende de werkzaamheden houden wij uiteraard contact met u.
12. Wij maken een afspraak voor de opleverdatum.
13. Tot slot ronden wij eventuele geconstateerde opleveringspunten af.

Alles in goed overleg

Wij gaan bij elk project uit van uw wensen. Dus heeft u al een tekening of een ontwerp, leg dit dan aan ons voor. Vervolgens bespreken wij samen de mogelijkheden en de werkwijze voor het toekomstige project. Wij bepalen de haalbaarheid van het ontwerp, waarbij wij in sommige gevallen iets afwijken van uw oorspronkelijke idee. Bijvoorbeeld vanwege materiaal- of ontwerpkeuzes die wij vanuit onze kennis en praktijkervaring afraden. Enige flexibiliteit hierin is dus gewenst, zodat wij samen tot een mooi, geslaagd project kunnen komen.

Meerkosten op de factuur? Niet zonder uw goedkeuring!

Tijdens het hele project geven wij u een eerlijk en helder advies en wij houden u telkens op de hoogte van de voortgang. Ook als er tegenvallers zijn, of onverwachte zaken opduiken blijven wij altijd in contact met u. Wij leggen de situatie voor en vragen uw goedkeuring voor deze kostenposten. Onbesproken meerkosten komt u bij ons dus niet op de factuur tegen! Vanzelfsprekend, vinden wij.

Bevalt onze werkwijze u en denkt u over een mogelijke samenwerking? Bel ons, u krijgt direct iemand te spreken met verstand van zaken.