Heeft u een hobby die langzaam het huis overneemt? Dan is het misschien tijd voor een eigen hobbyruimte. Prefab hobbyruimtes combineren het gemak van prefabricage met de flexibiliteit van maatwerk, en vormen zo de perfecte uitbreiding van uw woning.

Van de snelle bouwtijd en het op maat gemaakte ontwerp tot de flexibele plaatsingsmogelijkheden - we nemen u mee door de voordelen en het proces achter deze moderne oplossing. Lees verder om te ontdekken hoe Meijer Bouwbedrijf uw ideale prefab hobbyruimte werkelijkheid kan maken.

Dit zijn de voordelen van een prefab hobbyruimte

Met een prefab hobbyruimte kunt u genieten van verschillende voordelen zoals een snelle bouwtijd, op maat gemaakt design, en flexibele locatiekeuze. U kunt zelf kiezen waar u uw hobbyruimte plaatst. In de tuin, tegen uw huis aan met een aanbouw of kiest u voor een opbouw? Het kan allemaal. U heeft de volledige keuze over hoe uw hobbyruimte eruit komt te zien en deze leveren we volledig afgewerkt. Alles van de binnen- tot buitenafwerking wordt in de fabriek wordt voorbereid. Dit betekent dat uw hobbyruimte of tuinkantoor snel, schoon, en droog wordt opgeleverd, precies volgens uw wensen. Ook heeft u niet lang last van overlast. Ruimtes kunnen wij in 1 tot 2 weken installeren (afhankelijk van de grootte).

Het installatieproces

Het proces begint altijd bij het indienen van uw aanvraag. Hier kunt u al uw wensen en behoeften kwijt. Vervolgens beoordelen wij uw aanvraag en zorgen we dat we een goed beeld hebben de projectscope. Op basis hiervan stellen we een richtprijs op. Dit geeft u een eerste inschatting van de kosten, zodat u kunt beoordelen of deze binnen uw budget en verwachtingen valt. De richtprijs bespreken we met u. Valt dit in uw verwachtingspatroon? Dan komen wij langs om de ruimte te beoordelen en alle bijzonderheden van het project te beoordelen. Op basis hiervan ontvangt u een offerte. Als wij een ‘go’ hebben gaan we aan de slag met het tekenwerk en de productie. Hierna volgt enkel de installatie nog. Afhankelijk van de drukte en de wensen verbonden aan de ruimte is een tuinkantoor (meestal) tussen de 6 tot 12 maanden realiseerbaar.

Wat bent u kwijt voor een prefab hobbyruimte?

Nu bent u wast ook benieuwd naar de kosten die zijn verbonden aan uw prefab hobbyruimte. Hier kunnen wij vooraf geen specifiek bedrag aan koppelen. Dit komt doordat elk project om maatwerk draait. De prijzen zijn afhankelijk van de grote en afwerking van de ruimte. Om u toch een indicatie te geven voor uw prefab hobbyruimte kunt u ongeveer uitgaan van een bedrag van € 2000, tot € 3000,-. *

*Dit bedrag is een richtprijs voor ruimtes van circa 20m2.

De voordelen van Meijer Bouwbedrijf

  • Volledig Prefab: Bij Meijer Bouwbedrijf leveren we een complete prefab hobbyruimte, niet enkel een frame. Dit betekent (indien gewenst) dat zowel de binnen- als buitenbekleding volledig klaar zijn wanneer ze uit onze fabriek komen. Wij bieden een echt maatwerk aan, waarbij alle elementen volledig afgewerkt zijn. Denk aan behang of een likje verf.
  • One-Stop Shop: wij zijn een one-stop shop voor uw prefab hobbyruimte. Dit houdt in dat we niet alleen de constructie leveren, maar ook zorgen voor de planning en volledige afwerking (indien gewenst). U hoeft zich geen zorgen te maken over het coördineren van verschillende aannemers of leveranciers.
  • Efficiënte Planning: Dankzij onze ervaring en expertise in prefab constructies kunnen we een efficiënte planning garanderen. Wij zorgen ervoor dat de hobbyruimte op tijd en volgens afspraak wordt opgeleverd.
  • Minimale Overlast op Locatie: Omdat het grootste deel van de bouw in onze fabriek plaatsvindt, wordt de overlast op de bouwlocatie aanzienlijk verminderd. Dit resulteert in een snellere opbouwtijd en minder hinder voor de omgeving.

Een eigen prefab hobbyruimte? Het kan met Meijer!

Wilt u een prefab hobbyruimte in uw woning? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten. Leg uw ideeën vrijblijvend aan ons voor via 0184 711 218. Of mail ons op kantoor@meijer-bouwbedrijf.nl of vul het offerteformulier voor nieuwbouw. Dan gaan wij aan de slag met uw prefab hobbyruimte.